luni, 3 iulie 2017

Sfântul Efrem cel Nou a fost întotdeauna alături de mine şi de familia mea



Sfântul Efrem cel Nou a fost întotdeauna alături de mine şi de familia mea. De la realizări aparent mărunte, până la minuni în adevăratul sens al cuvântului, toate au fost posibile cu sprijinul său.


În timpul rugăciunilor pe care le-am făcut către Sfântul Efrem am avut adesea revelaţii şi am început să caut răspunsuri acolo unde nu mă gândisem.

Sfântul Efrem m-a ajutat să-mi dau seama ce aș putea să fac ca să pot avea un venit

M-am rugat să încep să câştig bani, într-o perioadă în care nu câştigam nimic şi îmi reveneam după o boală. În minte mi-a răsunat un singur cuvânt, adică ce activitate pot să fac, pe care am început-o ulterior şi deja am câştigat primii bani.

Rugăciunile m-au făcut să găsesc și de unde porneau problemele  mele de sănătate

La un moment dat m-am trezit din somn transpirată şi am dus automat mâna la gât spunându-mi: "Tiroida!". Nu m-am gândit niciodată că tiroida mi-ar provoca probleme de sănătate şi că multe simptome pe care le aveam aveau drept cauză chiar această glandă.

Sfântul Efrem m-a făcut să mă duc însă la doctor şi să descopăr că am nişte noduli pe tiroidă. Procesul vindecării este în curs, iar dorinţa noastră cea mai mare, pentru care mă rog zilnic Sfântului, este să avem un copilaş.

Sfântul Efrem cel Nou a avut grijă să-mi găsesc lănțișorul pierdut

De asemenea, într-o seară după ce m-am băgat la culcare am realizat că îmi lipseşte de la gât lănţişorul de aur cu crucea Mântuitorului. Am reînceput să-l port după ce m-am apropiat din nou de Biserică şi de Sfinţii mei dragi şi nu-mi aminteam să-l fi dat jos de la gât. Eram convinsă că l-am pierdut, dar m-am rugat în gând Sfântului Efrem cel Nou şi am reuşit să adorm.

A doua zi dimineaţă am început să-l caut în cutiuţele obişnuite şi mă gândeam la alte locuri în care ar fi putut să cadă, dar în gând mi-a venit brusc ideea de-a căuta într-o pereche de pantaloni. În buzunarul lor era chiar lănţişorul. Habar n-aveam când a ajuns acolo.

Sfântul Efrem a ajutat-o pe sora mea să obțină creditul pentru casă

Însă cea mai mare minune pe care Sfântul a făcut-o cu noi, a fost pentru sora mea şi soţul ei. Se străduiau amândoi să ia un credit bancar pentru apartament.

Teoretic, la început totul părea să decurgă bine, dar timpul s-a scurs şi erau pe punctul de-a pierde apartamentul şi o sumă mare de bani dată drept avans. În urmă rugăciunilor către Sfântul Efrem, cumnatul meu a fost sunat și anunțat că a fost modificat unul dintre documente. În act apărea acum pe lângă o clauză de care aveau mare nevoie și prelungirea termenului de plată cu încă o lună. Întrebările surorii mele au fost: "Cine le-a spus să modifice termenul? Cum a fost acest lucru posibil?" Întrebări retorice, desigur pentru că răspunsul era evident: "Sfântul Efrem!"

Aşa că nu vă îndoiţi că Sfântul Efrem este grabnic ajutător, gata să vină în sprijinul nostru, atunci când speranţa stă să se stingă precum o flacără în bătaia vântului!

Rugaţi-vă cu credinţă şi cele de folos sufletului nu vor conteni să apară.

Simona
(21 martie 2016)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu