miercuri, 6 noiembrie 2013

În loc de introducere

Bine ați venit pe blogul Asociației "Sfântul Nicolae și Sfântul Efrem cel Nou", o asociație prin care ne dorim să ducem mai departe memoria fetiței noastre Sofia

Blogul a existat mai întâi ca o rubrică pe pagina asociației, o rubrică care s-a născut în urma unei mesaj pe care l-am primit de la prietena noastră Camelia, la scurt timp după ce am înființat pagina asociației noastre. Treptat am început să primim tot mai multe mărturii și de aceea ne-am gândit să le reunim pe toate pe acest blog, sub titulatura "Se întâmplă minuni".

Ne dorim să dăm mărturie că minunile există. Am creat acest spațiu pentru toți cei care au simțit puterea rugăciunilor către sfinții ocrotitori ai Asociației "Sfântul Nicolae și Sfântul Efrem cel Nou", către Maica Domnului și către alți sfinți, pentru toți cei care au primit răspuns la rugăciune și vor să dea mărturie despre întâmplările trăite.

Aţi trăit vreodată o minune? Aţi simţit că sfinţii sau Maica Domnului v-au ajutat, v-au tămăduit trupurile şi sufletele, v-au scos dintr-o situaţie imposibilă?

Dacă aţi simţit puterea sfinţilor şi vreţi să le împărtăşiţi şi altora trăirile dumneavoastră vă invităm să ne scrieţi pe adresa: mailulasociaţiei@gmail.com

Mărturiile vor fi publicate sub semnătură sau sub protecţia anonimatului (în funcţie de cum doriţi). 

Vă mulţumim! 

P.S. Luăm în calcul și posibilitatea de-a publica mărturiile pe care le primim și într-o carte, pentru ca mesajul să fie citit de cât mai multe suflete. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu